Restoranti- Shijoni menunë e restorantit

Çfarë shërbejmë në restorantin tonë

Restoranti në Hotel Butrinti është e hapur për mëngjes, drekë dhe darkë për mysafirët e resortit dhe gjithashtu të gjithë vizitorët e tjerë.
Të gjithë përbërësit e ushqimit janë zgjedhur me kujdes nga tregu i përditshëm, ne fokusohemi në ushqimin e freskët dhe të shëndetshëm për mysafirët tanë, kështu që ju do të shijoni një shije të vërtetë. Gjithmonë do të ketë një atmosferë të relaksuar, shërbim miqësor dhe ushqim të shijshëm!

Na kontaktoni

PJATA KRYESORE

Gatimet tona tradicionale

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni

Ushqim Special


Na kontaktoni